vrijwilligerswerknamibie.reismee.nl

Dag 1

Hallo!

Wat een eerste dag was het vandaag. Na de presentatie hadden we lunch. Na de lunch werden onze middagtaken gegeven. Mijn taak was om met de bavianen te lopen. We gingen met een groep lopen en de bavianen liepen met ons mee. Wat leuk was, was dat het jonge bavianen waren. Hierdoor wilden ze tijden het lopen ook wel een gedragen worden. Wat super schattig was. Het enige nadeel was dat ze gewoon plassen en poepen als ze dat moeten. Dit resulteerde in vieze kleren...

Tijdens het wandelen hebben we ook nog een giraffe gezien.

Na het wandelen en de bavianen waren weer in hun hok mochten we de jongste bavianen een fles melk geven.

Vervolgens hadden we wat vrije tijd. Iedereen was gelijk onder de douche geprongen om zich weer een beetje schoon te voelen.

Vervolgens was er een mogelijkheid om te voetballen met de lokale mensen. Dit was echt gezellig. Helaas was de bal iets te hard op gepompt dus halverwege het spel ontplofte de bal. Hierdoor gingen we maar weer terug en zijn we gaan eten. We hebben wel kunnen genieten van een prachtige zonsondergang.

Nu hebben we vrije tijd en zijn we wat spelletjes aan het spelen.
Zo lekker slapen.

Groetjes,
Myrthe

Reacties

Reacties

Marianna

O jee, beperkte kleding (je koffer is er nog niet) en er wordt maar 2 keer in de week gewassen...... niet te vaak met bavianen wandelen dus.

Wilma

Leuk om te lezen Myrthe.
Dat ze zomaar meelopen en dat jullie ze een fles mogen geven. Wat een ervaring.
Wat een dag,

Aya

Hahahah prachtig! Kun je je ervaring met baby's meteen uitbreiden. Jammer dat luiers zo duur zijn daar. Anders had je die kleine apen met gemak langer bij je kunnen dragen met een luier om ??

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!