vrijwilligerswerknamibie.reismee.nl

Dag 5

Hallo!

Vandaag is het zaterdag en staat er niet zo veel op de planning. In de weekenden hebben we namelijk wat meer vrije tijd en staan er een aantal activiteiten op de planning. Toch staan er altijd wel een paar klusjes op ons te wachten. In de ochtend gingen we eerst de carnivoren voeden. Hierbij hebben we dezelfde dieren gevoed als gisteren. Na de lunch moesten we eerst de kleine diren voeden. Hierbij hebben wij de zwijnen gevoed. Ook moesten de geiten gevangen worden... Dit was moeilijker dan gedacht, want ze doen lekker wat ze zelf willen.
Vervolgens was er een presentatie voor ons. Deze presentatie ging over slangen. Diegene die het kwam presenteren had een aantal slangen met zit mee en per slang vertelde hij ovet die slang. Dit was heel interessant. We hebben zelfs een slang mogen aaien wat best leuk was.
Op zaterdagen koken de begeleiders en hadden we een bbq. Ondanks dat we lang moesten wachten was het eten heek lekker. Na het eten was er een karaoke avond. We hadden onze groep opgesplitst in jongens en meiden waarbij de jongens staartjes kregen en de meiden petjes op kregen.
Na heel wat liedjes was het dan toch maar tijd om naar bed te gaan.

Groetjes,

Myrthe

Reacties

Reacties

Marianna

Aha een braai, lekkerrrrr.
Vandaag een mail gestuurd naar ITA Airlines. In de hoop dat ze ook oo zoek gaan naar je koffer.

Wilma

Jij vermaak je wel lezen we!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!